Pensions/ekonomicoachning online

Detta passar dig som har någon eller några specifika frågor du vill bolla, tex uttagsplanering, flytt av tjänstepension eller genomgång av ditt hushålls budget. Är du företagare så bokar du i stället en tid här: Coachning för företagare

När du bokar tiden så har du möjlighet att specificera det du prata om. På så sätt har vi bästa möjliga förutsättningar för att mötet ska bli givande. Mötet sker online och vi har en timme på oss.  


 "Jag är så glad att jag äntligen tog tag i att se över mitt pensionssparande. Monica är ett riktigt proffs som med sin stora kunskap och genuina engagemang förklarade och guidade mig framåt i pensionsdjungeln, steg för steg. Nu har jag fått lite bättre koll, känner mig även lite tryggare ekonomisk och kommer garanterat ta hjälp av Monica igen.

Rebecka


Pris och Bokning

Genomgången kostar 2 450 kronor.
Du bokar din tid i kalendern nedan och betalar med kort på bekräftelsesidan som öppnas när du har bokat tiden.

 "Efter att ha gått kursen "Ta kontroll över din pension" kände jag att jag ville fördjupa min kunskap inför ett samtal med mitt nya jobbs valda tjänstepensionsföretag så jag bokade in en privattimme. Det var det bästa jag kunde göra! 

Är övertygad om att jag kommer spara pengar på att ta kontroll själv men fortfarande känner jag att jag själv styr var mina pengar hamnar istället för att bli totalt överkörd av en pensionsförmedlare som vill tjäna pengar på att jag inte förstår var mina pengar hamnar och som pratar så fort så jag absolut inte hängde med och som skickade en lunta papper där det var gulmarkerat vart jag skulle skriva under... 

Kan för övrigt varmt rekommendera kursen som Monica håller. Jag har blivit intresserad av mina pensionspengar för första gången i mitt 56-åriga liv och det säger inte lite det. Monica är proffsig, varm, förstående och kunnig.

Mona 


Monica Sjödin