Coachning för företagare

Som företagare är den egna pensionen sannolikt inte huvudfokus i verksamheten. Det är heller kanske inte tjänstepension som är det bästa alternativet för dig. Under denna timme är du och ditt företag i fokus och diskuterar de ämnen och frågor som du behöver hjälp med. Det kan vara uttagsplanering inkl hur du på smartast sätt kan kombinera uttag från företaget (lön och/eller utdelning) med dina tjänstepensioner och ditt privata sparande, hur man startar eget eller du är kanske företagare men har fått förfrågan om att ta anställning och behöver bara bolla med någon.

Målet med mötet är att du ska få klarhet i de frågeställningar du har eller åtminstone ha en tanke på vilket nästa steg du behöver ta. Är ni två ägare i samma bolag kan ni självklart vara med båda två under sittningen.

I samband med bokningen har du möjlighet att detaljera vad du vill diskutera. På så sätt har vi bästa möjliga förutsättningar för att mötet ska bli givande. Mötet sker online, via Teams och vi har en timme på oss.  Om du har behov av att boka längre tid än en timme, kontakta oss så löser vi det. 


 "Monica har hjälpt mig att få bra struktur och planering för hur jag hanterar pensionssparandet som företagare. Jag kan varmt rekommendera Monica, hon är kunnig, professionell och väldigt trevlig.

Camilla, Hallström Konsult


Pris och Bokning

Genomgången kostar 3 800 kronor exkl moms (4 750 inkl. moms) och avser en timme.

Du bokar din tid i kalendern nedan och betalar med kort. 

 "Monica ger konkreta och väldigt användbara råd på ett pedagogiskt sätt. Hennes höga kompetens inom både pension och företagande gör att rådgivningen passar mig som egenföretagare perfekt. Extra plus för ett mycket trevligt möte!

Elisabet, Elisabet Wartoft AB 


Monica