Coachning för egenföretagare

Som egenföretagare är den egna pensionen inte huvudfokus i verksamheten. Det är kanske inte tjänstepension som är det bästa alternativet för dig. Under denna timme är du och ditt företag i fokus och diskuterar de ämnen och frågor som du behöver hjälp med. Det kan vara uttagsplanering, hur man startar eget eller du är kanske egenföretagare men har fått förfrågan om att ta anställning och behöver bara bolla med någon.

Målet med mötet är att du ska få klarhet i de frågeställningar du har eller åtminstone ha en tanke på vilket nästa steg du behöver ta.

I samband med bokningen har du möjlighet att detaljera vad du vill diskutera. På så sätt har vi bästa möjliga förutsättningar för att mötet ska bli givande. Mötet sker online, via Teams och vi har en timme på oss.  


 "Monica har hjälpt mig att få bra struktur och planering för hur jag hanterar pensionssparandet som företagare. Jag kan varmt rekommendera Monica, hon är kunnig, professionell och väldigt trevlig.

Camilla, Hallström Konsult


Pris och Bokning

Genomgången kostar 2 350 kronor exkl moms och avser en timme. 

Du bokar din tid i kalendern nedan och betalar med kort. Debiteringen är 2937:50 inkl. moms. Önskar du boka två timmar, klicka på länken under kalendern. 

 "Monica ger konkreta och väldigt användbara råd på ett pedagogiskt sätt. Hennes höga kompetens inom både pension och företagande gör att rådgivningen passar mig som egenföretagare perfekt. Extra plus för ett mycket trevligt möte!

Elisabet, Elisabet Wartoft AB 


Monica Sjödin