Personlig Pensionsgenomgång

Detta är en genomgång för dig som vill ha hjälp med att få en komplett genomgång av alla dina pensioner för att få en helhetsbild. Målet med genomgången är att du ska få en förståelse för hur din pension ser ut, hur den fungerar och vilka alternativ du har. Jämfört med kursen "Ta kontroll över din pension" så är detta en enskild sittning där du och din pension är i fokus, på en tid som passar dig. 

Den här pensionsgenomgången avser  en person. Är ni ett par som vill ha en gemensam genomgång så bokar ni varsin tid och kan sitta med på varandras genomgång och vi tittar även på er gemensamma situation.

Är du företagare och vill ta hänsyn till ditt kapital i ditt företag rekommenderar vi att du bokar en pensionsgenomgång och kompletterar med en timme specifikt för företagare då pensionsgenomgången inte omfattar företagande.


I samband med bokningen får du ett frågeformulär att besvara där du också har möjlighet att detaljera vad du vill fokusera på under genomgången. Skicka in frågeformuläret senast 48 timmar innan din bokade tid  tillsammans med ett utdrag som visar dina pensioner. Genomgången sker online och tar 1,5–2 timmar. För att genomgången ska kunna genomföras behöver du ansluta via en dator och du behöver ha ditt Bank-ID till hands så att vi gemensamt kan titta på dina siffror. Efter genomgången får du ett protokoll som sammanfattar mötet.


 "Monica har ett professionellt och personligt bemötande. Sätter sig in i ens totala situation och lyssnar in mina behov. För första gången har jag fått uppleva att jag fick den tid jag behövde för rådgivning och hann med att förstå detta som jag tycker är så svårt. Känner mig stärkt och trygg att gå vidare. Och som grädde på moset så får man en skriftlig sammanfattning av det vi gått igenom. Toppenbra! Bokade även tid för dottern så att hon ska börja se om sin ekonomi tidigare än vad jag gjort.

Britt Louise


Pris och Bokning

Genomgången kostar 4 895 kronor.

Du bokar en tid i kalendern nedan och betalar med kort på bekräftelsesidan som öppnas när du har bokat en tid.

Vill du läsa mer om hur en pensionsgenomgång går till kan du läsa mer på bloggen: https://www.pensionsguiden.nu/unna-dig-en-pensionsgenomgang/

 "Jag är jätteglad att jag tagit hjälp av Monica när det gäller genomgång inför pensionen. Det var mycket inspirerande och klargörande. Fick tips om förändringar och hur jag kan tänka. Nu har jag genomfört det vi pratade om. Har också blivit peppad att hålla bättre koll. Får mycket tips genom Pensionsguiden och Monica. Rekommenderar varmt att ta hennes hjälp.

Eva 


Monica