Kanonbra kurs!
Genom att gå kursen har jag redan tjänat in mycket mer än kursavgiften! Tack för att du delar med dig av din kunskap!

Helena

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Snabbhetsbonus!

Anmäl dig senast söndagen den 4 februari så får du vår snygga anteckningsbok där du kan skriva ner alla dina nya kunskaper och planer! Vi skickar även med en touchpen! Gäller de första 20 som betalar ordinarie pris.  
(ja, de som går företagskursen har rabatt på denna)

Beställningsöversikt

    Fondskolan 495 SEK
    Lös in kupong
    Använd
    Totalt
    495 SEK

    Kontaktinformation


      Betalningsinformation

        Genom att skicka detta formulär godkänner du vår Användarvillkor och Integritetspolicy
        Genom att skicka detta formulär godkänner du vår Användarvillkor och Integritetspolicy

        "Engagerad, inspirerande och kunnig föreläsare. Bra material, möjlighet att ställa egna kompletterande frågor.

        Koncentrerad kurs under fåtal veckor som ger en kickstart att ta tag i sin pensionssituation!"

        Anna

        "En inspirerande kurs om din pension!
        Mycket bra kurs och Monica du är en mycket bra kursledare som är väl strukturerad och hjälper till med alla frågor som vi hade under kursen.

        Kursmaterial och hemläxa är mycket bra att använda för att bygga upp sin pensionsplan.

        Jag kan bara rekommendera alla att delta på din kurs. Mycket tacksam för den information som vi har fått av dig under de fem veckorna."

        Britt

        "Detta var en superbra kurs, som jag verkligen rekommenderar. Sen är det ju så för mig att jag behöver gå igenom allt igen för att bättre kunna förstå vad som krävs.

        Men då finns ju detta material att tillgå, så tack så mycket för dina engagerade och kunniga föreläsningar.

        Det kändes verkligen som att Monica brinner för detta. Sen tycker jag att det var värt priset, då materialet var gediget och genomarbetat."

        Maria

        Några sista ord...

        Detta är kursen jag själv hade velat gå när jag började rota bland alla mina pensioner. Här får du all grundinformation på ett ställe och du vet var du ska leta efter info om just dina pensioner. Du sparar många timmars arbete och slipper vara frustrerad över att du inte vet vart du ska leta eller hur pensionerna fungerar. Detta är en gräddfil till en enklare och bättre pension!

        De senaste två åren har över 300 personer gått denna kurs och de är mer än nöjda med resultatet. Nedan hittar du några av de många omdömena.

        Vill du investera i dig själv så tycker jag att du ska passa på att boka dig på kursen. Jag är övertygad om att du kommer att bli nöjd, så du får 30 dagars öppet köp. Är du inte nöjd, så återbetalar jag kursavgiften. Inga problem!

        Din pensionscoach

        En inspirerande kurs om din pension!
        Mycket bra kurs och Monica du är en mycket bra kursledare som är väl strukturerad och hjälper till med alla frågor som vi hade under kursen. Kursmaterial och hemläxa är mycket bra att använda för att bygga upp sin pensionsplan. Jag kan bara rekommendera alla att delta på din kurs. Mycket tacksam för den information som vi har fått av dig under de fem veckorna.

        Britt

        En mycket bra kurs!
        Monica är en otrolig kunnig, engagerande och motiverande kursledare som gör att man blir övertygad om att man kan påverka sin framtid och ger verktyg till att göra det. Hon är generös och delar med sig av sin egna resa och resultat och det ger ännu mer inspiration. Toppen! Är tacksam att jag hittade denna kurs.

        Anna