Facebook Pixel
KOSTNADSFRI LIVE WORKSHOP

KICKOFF FÖR ETT RIKARE LIV!

Känner du att ditt liv kan bli bättre, att du vill mer men behöver hjälp att komma framåt? Eller kanske bara mer struktur och ordning för att nå dina mål! Då är det dags för en avstämning/en kickoff — här har du en chans att stanna upp, reflektera, och ta riktning mot nästa steg mot ditt rikare riv!

Jag håller en live workshop tisdagen den 10 september kl. 18:30. Vi kommer att diskutera hur man kan genomföra en lyckad kickoff och jag kommer att dela med mig av mina bästa tips och tricks på hur jag gör.
Det finns bara 500 platser, så om du vill vara med live anmäl dig nedan! 

Men... anmäl dig bara om du tänker närvara. Kan du inte närvara så kan du istället få en länk till inspelningen. Se nedan.

Tyvärr, anmälan är stängd.

Kan du inte vara med live, så kan du få en länk till inspelningen istället. Då ska du inte anmäla dig till den 10:e, utan klicka på knappen nedan.

Under workshopen får du ..

  • En tydlig process och agenda: Här har du en tydlig väg till hur du kan genomföra din egen kickoff!
  • Hjälp att identifiera dina drömmar och mål: Vad vill du egentligen? Hur ser ditt liv ut när det är en 10 på skalan? Vi guidar dig i att tydliggöra din vision för ett optimalt liv.
  • Reflektera över nuläget: Vi hjälper dig att bedöma var du står idag inom områden som relationer, ekonomi, hälsa och personlig utveckling. Vad fungerar bra, och vad behöver förändras?
  • Sätta konkreta mål och ta handling: Det är dags att gå från dröm till verklighet! Vi kommer att prata om hur du kan sätta SMARTA mål och vilka steg du behöver ta för att nå dem.
  • ...och mycket mer!
Efter workshopen får du tillgång till inspelningen och presentationsmaterialet. Det är tillgängligt i 14 dagar.